GY.I.K.

VÁSÁRLÁSI KÉRDÉSEK

Hogyan kérhetek visszatérítést?

Amennyiben mennyiségi vagy minőségi gondjaid vannak a rendelt termékekkel, természetesen jogodban áll a rendelésedet visszamondani, Ilyenkor nem kell mást tenned mint ezt jelezni nekünk elérhetőségeink egyikén és a csomagod visszajuttatni számunkra. Fontos, hogy a terméknek legyen meg a MomClub-os cimkéje. A visszáru megérkezését követően azonnal vissza szolgáltatjuk az eredeti vételárat. Ha készpénzben fizettél üzletünkben akkor készpénzben, ha pedig bankon keresztűl intézted a fizetést akkor mi is banki utalással fordítjuk vissza.

Lehetőséged van arra is, hogy a visszajáró összeget egy vásárlási utalvány ra feltöltve kérd, melyet következő vásárlásaid során felhasználhatsz nálunk.

Világszerte szállít a MomClub?

Jelenleg kizárólag Magyarország területén tudunk házhozszállítást vagy csomagautomatába történő kiszállítást szervezni.

Hogyan használhatok fel kuponkódot?

Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, (promóciós vagy vásárlásból visszatérített vásárlási utalványról származó is lehet) azt felhasználhatod online vásárlás esetén a PÉNZTÁR oldalon található

” VAN KUPONOD? KATTINTS IDE A KÓD MEGADÁSÁHOZ”

résznél, amennyiben üzletünkben vásárolsz személyesen a pénztáros kollégának fizetés előtt jelezd kupon felhasználási szándékodat.

Ajándékutalványt lehet venni nálatok?

Igen! Üzletünkben levásárolható ajándékutalványokat lehet venni, 5 000 Ft és 10 000 Ft címletekben. Az ajándékutalványok a kiállításuktól számított 1 éven belül használhatóak fel akár üzletünkben történő személyes, vagy online vásrlás alkalmával.

VEGYES KÉRDÉSEK

Vannak előrendelések?

Sajnos a használtruhák tekintetében nehéz lenne megvalósítani az előrendelést, hiszen nem késztermék gyártó cégekkel állunk kapcsolatban hanem hétköznapi anyukáktól vásároljuk fel készletünkben található gyerekruhákat melyek között néha egyedi ritkaságok is vannak.

Vannak előnyei a regisztrált felhasználók számára?

Regisztrált felhasználóinkat rendszeresen értesítjük aktuális akcióinkról, illetve hírlevelekben kommunikáljuk frissen érkezett termékeinket. Folyamatosan futó nyereményjátékunk havi nyertes számát is közvetlenül e-mailben küldjük ki nekik.

Melyik méretet válasszuk – EU vs US?

Az esetek nagy részében a terméken a gyártó ugyan feltünteti a US méreteket, de mi gyerekruha webáruházunkban és az üzletünkben is kizárólag az EU-s méretezés szerint rendezzük a gyerekruha méreteket.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?

Gyerekruha webáruházunkban bankkártyás és PayPal rendszerű fizetések valósíthatóak meg online, de kérheted utánvételes fizetéssel is a rendelésedet ilyenkor a szállítmányozó cég intézi a vásárlás ellenértékének beszedését. Ez jellemzően lehet bankártyás és készpénzes fizetés is.

Van ajánlói rendszer?

Egyenlőre még nem működik nálunk ajánlói rendszer, de terveink szerint 2024 nyarán elindítunk egy pontgyűjtő rendszert gyerekruha webáruházunkban. Ennek a rendszernek része lesz a vásárlások után járó pontgyűjtés mellett az ajánlói program is, ahol minden általad ajánlott új vásárlónk után is pontokat kaphatsz.

Kínálsz ajándékcsomagolást?

Sajnos még nem áll rendelkezésünkre elég hely és munkaerő ennek a kiegészítő szolgáltatásnak a megvalósításához, de igyekszünk olyan szinten fejleszteni vállalkozásunkat, hogy mi is tudjunk nektek ebben is segítséget nyújtani.