Júniusi nyertes szám

85465

Ha Te nyertél hozd be üzletünkbe a nyertes Blokkot és vedd át 10 000 Ft értékű vásárlási kuponodat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk miképpen szeretnél hozzájutni!

Nyereményjáték minden vásárlónak!

Képzeld el, hogy minden egyes vásárlásoddal egy lépéssel közelebb kerülsz a nyereményhez! Mostantól ez valósággá válik, hiszen új nyereményjátékunkban minden vásárló nyerhet. Ebben a gyerekruha webáruházban minden hónapban egy új esély vár rád, hogy megnyerd a 10 000 Ft értékű vásárlási utalványunkat. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan vehetsz részt ebben az izgalmas játékban!

Hogyan működik?

A nyereményjátékunk rendkívül egyszerű és átlátható. Minden vásárlás alkalmával, legyen az boltunkban vagy gyerekruha webáruházunkban, automatikusan részt veszel a sorsoláson. A vásárlás során kapott blokk száma vagy a gyerekruha webáruház rendelési száma lesz a te sorsjegyed.

Minden hónapban egy új esély

Minden hónapban egyszer sorsolunk, így hónapról hónapra új esélyed van a nyereményre. A sorsolás minden hónap első napján történik, ahol véletlenszerűen választjuk ki a nyertes rendelési számot. Ez azt jelenti, hogy minden egyes vásárlásoddal új esélyt kapsz arra, hogy megnyerd a 10 000 Ft-os vásárlási utalványt.

Hogyan veheted át a nyereményt?

Amennyiben a te rendelési számod kerül kihúzásra, vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztetjük hogyan juttassuk el hozzád a vásárlási utalványt. Nyereményedet egy egyszerű igazolási folyamat után kapod meg tőlünk. A 10 000 Ft-os vásárlási utalványt (kupont) Személyesen boltunkban veheted át vagy e-mailben juttatjuk el hozzád, melyet tetszés szerint felhasználhatsz nálunk.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Hányszor vehet részt egy személy a sorsoláson?

Minden egyes vásárlás külön esélyt jelent. Minél többször vásárolsz, annál több esélyed van nyerni.

2. Kell-e bármit külön tennem a részvételhez?

Nem, a részvétel automatikus. Csak annyit kell tenned, hogy vásárolsz nálunk, és megőrzöd a blokkon illetve a webáruházas rendelésen szereplő rendelési számot.

3. Hogyan értesülök, ha nyertem?

Minden hónap első 3 napjában itt a weboldalunkon illetve Facebook oldalunkon kihirdetjük a nyertes számot. Amennyiben üzletünkben személyesen vásároltál vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontosítsuk nyereményed átvételének módját. Webáruházunkban leadott rendelés esetén mi keresünk fel téged de nagyon fontos, hogy a vásárlás során megadott elérhetőségeid helyesek legyenek.

4. Meddig érvényes a nyereményutalvány?

A nyereményutalvány a kiállítás dátumától számított 6 hónapig érvényes, így bőven lesz időd felhasználni azt.

Hogyan fokozhatod az esélyeidet?

A legjobb módja annak, hogy növeld az esélyeidet a nyerésre, ha rendszeresen vásárolsz nálunk. Ne feledd, minden egyes vásárlás egy újabb esélyt jelent, így minél többet vásárolsz, annál nagyobb az esélyed, hogy megnyerd a 10 000 Ft-os vásárlási utalványt.

Mit vásárolhatsz az utalvánnyal?

A 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt szabadon felhasználhatod boltunkban vagy webáruházunkban. Legyen szó fiú vagy lány ruhákról vagy akár kiegészítőkről, a választék hatalmas. Találd meg a számodra legjobbat, és élvezd a nyereményed által nyújtott vásárlási élményt!

Záró gondolatok

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Minden vásárlás alkalmával részt veszel a nyereményjátékban, így minden egyes vásárlás újabb esélyt jelent arra, hogy megnyerd a 10 000 Ft-os vásárlási utalványt. Vásárolj nálunk, és te lehetsz a következő szerencsés nyertesünk!

Vásárolj, és nyerj!

Téged is várunk szeretettel boltunkban és gyerekruha webáruházunkban, ahol nemcsak minőségi termékekkel, hanem izgalmas nyereményjátékkal is várunk. Vásárolj, tartsd meg a rendelési számod, és készülj fel, hogy te lehetsz a következő nyertesünk!

A sorsolás tisztaságát felügyeli, valamint a nyereményjáték során kisorsolt 10 000 Ft értékű vásárlási utalványát biztosítja, a MomClub.hu gyerekruha webáruház üzemeltetője: WeDo Technologies Kft.

Nyertes lista

Nyertes szám: 84823 Nyertesünk neve: –
Nyertes szám: 85465 Nyertesünk neve: –