A MomClub sztori

bs-blog-1

Rólunk

A két tulajdonos Niki és Betti, egy tősgyökeres budaörsi testvérpár. Mindketten 3 gyermekes anyukák vagyunk, ergó mi magunk is nagycsaládos környezetben éljük mindennapjainkat. Pontosan ezért tudjuk mit jelent egy gyermekes házban a gyerekruhák folytonos fluktuációja. Ahogy születtek sorban a gyermekek úgy alakult ki családunkban az a tökéletes körforgás a fiú és lány ruhadarabok terén, mely rávilágított arra a szerintünk sokak által elfogadott tényre, miszerint a jó minőségű gyerekruhák többre hivatottak, mint egy gyermeket szolgálni 2-3 hónapig. Ha csak a szűk családot nézzük nálunk, az is 6 gyerek, ami 6 különböző méretet jelent vegyesen fiú és lány ruhadarabokra bontva. Ez különösen szerencsés helyzetet teremt számunkra a gyerekek közötti “öröklési” folyamatban.

Viszont nem minden családban van ennyi gyermek. Nem minden családban vannak olyan közeli rokonok, akiknél pont hasonló korú illetve méretű gyerek van. Mi ennek az ötletnek a mentén haladva teremtettük meg a MomClub-ot nektek!

signature
Egyedi darabok
Egyedi darabok
Garantáltan gyöngyszemek találsz széles gyerekruha választékunkban, az újszülött kortól egészen az iskolás korig
Családbarát
Családbarát
Hozzánk nyugodtan betérhetsz kisgyermekeddel is, Ő is jól fogja magát érezni a gyereksarokan amíg te válogatsz.
Kiváló minőség
Kiváló minőség
Kizárólag kifogástalan minőségű, válogatott gyerekruhákat találsz nálunk, ami garantáltan kényelmes és szép viselet lesz gyermekednek

Küldetés

Feladatunknak érezzük azt, hogy ebben a mai pazarló és bolygónkat is felemésztő, a társadalomi konvenciók által ránk nehezedő folytonos vásárlási kényszerből kivezető utat teremtsünk. A fentarthatóság eszméjét követve arra buzdítjuk a szülőket, hogy hagyjunk fel azzal a téves felfogással, miszerint a használt ruha már nem jó minőségű vagy esetleg „ciki”.

Akik eddig beléptek üzletünkbe és megnézték gyerekruha készletünket szinte kivétel nélkül azt kérdezték:

Ezek új ruhák?

Nem! Nem azok. Viszont mind válogatott, kiváló minőségű gyerekruha.

Tapasztalt és gyakorlott anyukák vagyunk. Csak olyan termékeket vásárlunk fel, melyet gondosan átnézünk és ha olyan minőségű a ruhadarab, hogy akár mi is megvennénk saját gyermekeinknek, akkor megvesszük, fertőtlenítjük, kimossuk és kivasalva illatosan tesszük ki a boltba.

Számos olyan gyerekruha is van köztük, amelyek soha nem is voltak hordva. Még a gyári bolti címkéjük is rajta van, mivel az adott gyermek egyszerűen átnőte azt.

Csak arra tudunk buzdítani minden szülőt, hogy jöjjön be hozzánk és tapasztalja meg saját szemével mennyire szép és jóminőségű használt gyerekruhákat lehet nálunk vásárolni az eredeti ár töredékéért.

Nézzetek be!

Nem fogtok csalódni. 😉

bs-blog-3